Oriëntatiereis Israël

Periode: 30 mei t/m 3 juni 2019

translogo

Op deze reis maakt u kennis met de prachtige cultuur en natuur van Israël en met het mysterieuze en gastvrije Jordanië. Een aanrader voor iedereen die in de voetsporen van de Bijbel wil gaan. In beide landen komen de Bijbelse verhalen tot leven! In Jordanië brengen we onder andere een bezoek aan de uit rode zandsteen opgetrokken stad Petra en de berg Nebo van waar uit Mozes het beloofde land zag. In Israel bezoeken we onder andere het Timna park met de kopermijnen van Salomo en bekijken een replica van de Tabernakel. Natuurlijk ontbreekt een verblijf in Jeruzalem niet.

Overnachting in goede hotels op basis van logies, ontbijt en diner. We overnachten in goede hotels en /of kibbutzim en reizen in een comfortabele bus met air conditioning. We gebruiken eenvoudige lunches op de reisdagen; er wordt volstaan met Falaffel, pizza of een sandwichlunch. Waar mogelijk verzorgen gids en chauffeur een picknick. Informatie over oa. prijzen, vluchtgegevens en voorwaarden vind u in het reisverslag van dag tot dag. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? klik dan hier.

 

Anneke van der Meulen, reisleider

Helene Opatovski, nederlands sprekende gids

Algemene informatie Israël

Informatie over: reizen naar Israël, cultuur, klimaat, eten en drinken, het actuele weer, tradities, feestdagen en meer...

Onze andere reizen

Show Buttons
Hide Buttons